Bylinkové vzpomínky z kurzů

Kvetoucí workshop

Setkaly jsme se opět v Pržně, v měsíci pro mě nejkrásnějším. Červen totiž vždy nabízí spoustu květin, které v kuchyni ozdobí nejen talíř, ale i pokrm.

Vymyslet menu nebylo tak složité, spíš vybrat z těch obrovských možností to, co by vás mohlo zajímat.

A tak jsme po celý den ochutnávaly, vařily, povídaly si a i odpočívaly, neb kolem celého domu je louka, zahrada, prostě krásné prostředí vhodné i k relaxaci.

A jaké dobroty jsme tedy vykouzlily? Bylo toho opravdu hodně, tak alespoň pár fotek.

Koláč s květem denivky, pampeliškovou pěnou sypaný lipovými poupaty

Kváskový chléb s různými fermentovanými pomazánkami

Miska z tortily naplněná kešu omáčkou, bylinkovým halloumi, salátem a doplněna fermentovanými dobroty – ředkvičkové lusky, kimchi, uzený ala losos z mrkve, aj.

salat z kandovaných zelených ořechů s toustem

Prostřely jsme si venku, a tak se sedělo a hodovalo. Na závěr, jsme uvařily rukolovo růžovou polévku , ale nestihly už vyfotit.

Celý den se nesl v pohodě s vůní bylinek, květů a dalších ingrediencí v bylinkové kuchyni a popíjela se pampelišková káva.

Budu se těšit na další setkání. Bylinková kuchyně je nekonečná a překvapivá. Těší mě, že jste vždy překvapení mile její chutí

Děkuji za krásnou odezvu. Další kurzy jsou vypsány v sekci Kurzy, pokud byste měli zájem se zúčastnit a nahlédnout do mé kuchyně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *