Bylinky Recepty

Koláč se smrkovým džemem.

Energie každého období uschována ve skleničce marmelády, džemu nebo medu připomene období, v kterém má rostlina největší sílu, největší vůni.

Džem ze smrkových výhonků připomíná vůni brzkého jara, vůni mladých citrónových jehličnanů.

Po pampeliškové pěně dnes tedy koláč s mascarpone pěnou z jehličnanů .

Ten, kdo byl již na mém kurzu mi dá určitě za pravdu, že tahle marmeláda či džem je opravdu mňamózní.😄

Stačí jen mladé výhonky jehličnanů rozmixovat s cukrem či medem, uložit do lednice a pak si jen užívat vůní brzkého jara.

Ochutit směs mascarpone a zakysané smetany touto smrkovou lahodností je pak už jen třešnička na dortu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *