Datum / čas
08.10.2022
14:00 - 18:00
Místo konání
DOM LIVRE Frýdlant n.O.
Fermentace divoké přírody, fermentované sýry, dipy, jogurty, probiotické nápoje, fermentovaná zelenina.
To vše nejen ochutnáme, ale zároveň si ukážeme možnosti a tajemství fermentace, abyste si byli schopni doma připravit fermentovanou zeleninu, či fermentovaný rostlinný jogurt. Tajemství fermentace doplníme ochutnávkou zpracovaných podzimních plodů.
Budeme tedy nejen ochutnávat, ale i tvořit, abyste zimní jídelníček doplnili těmito úžasnými dobrotami.
Šípky – fermentované, vařené jako čatní, jako okurky.
Jeřabiny – fermentované, kandované, vařené
Podzimní dýňové fermentované čatní
Kimchi mangoldove
Rostlinné jogurty a sýry vyrobené pomocí Rejuvalec
Kimchi pomazánku
Podzimní semínka
A další a další možnosti uchování potravin.
Sejdeme se 8.10.2022 . Vemte s sebou přezůvky, určitě skleničky a dobrou náladu. Můžete i zástěru.
Rezervace
Přihlaste se k odběru novinek!
Tato událost je již plně obsazena.