Fermentace, podzimní plody, divokost přírody

mapa není k dispozici

Datum / čas
08.10.2022
14:00 - 18:00

Místo konání
DOM LIVRE Frýdlant n.O.


Fermentace divoké přírody, fermentované sýry, dipy, jogurty, probiotické nápoje, fermentovaná zelenina.

To vše nejen ochutnáme, ale zároveň si ukážeme možnosti a tajemství fermentace, abyste si byli schopni doma připravit fermentovanou zeleninu, či fermentovaný rostlinný jogurt. Tajemství fermentace doplníme ochutnávkou zpracovaných podzimních plodů. 

Budeme tedy nejen ochutnávat, ale i tvořit, abyste zimní jídelníček doplnili těmito úžasnými dobrotami. 

Šípky – fermentované, vařené jako čatní, jako okurky.
Jeřabiny – fermentované, kandované, vařené
Podzimní dýňové fermentované čatní
Kimchi mangoldove
Rostlinné jogurty a sýry vyrobené pomocí Rejuvalec
Kimchi pomazánku
Podzimní semínka
A další a další možnosti uchování potravin.

 

Sejdeme se 8.10.2022 . Vemte s sebou přezůvky, určitě skleničky a dobrou náladu. Můžete i zástěru. 

 

Rezervace

Přihlaste se k odběru novinek!

Tato událost je již plně obsazena.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *