Kurz Fermentace, v krásném prostředí chaloupky v Beskydech, se vydařil. Děkuji všem, kteří přes malé nesnáze dorazili 😀 a společně si kurz užili. 🥰
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/11/FB_IMG_1699167649834-768x1024.jpg)
Děkuji i třem mužům, kteří se zúčastnili, neb jsem ráda, že i je toto téma zajímá a že na kurzy začali chodit .
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/11/FB_IMG_1699167658905-768x1024.jpg)
A co vše jsme ochutnali? Bylo toho hodně a ne vše jsme stihli vyfotit. Tak alespoň malá ochutnávka.
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/11/IMG_20231015_120915888_HDR3-990x1024.jpg)
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/11/FB_IMG_16991676274592-739x1024.jpg)
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/11/received_1473952790059564-768x1024.jpeg)
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/11/FB_IMG_1699167621633-683x1024.jpg)
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/11/FB_IMG_1699167680079-1024x1024.jpg)
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/11/IMG_20230911_142628273_HDR-768x1024.jpg)
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/11/IMG_20230925_175424099-1024x768.jpg)
Prostě stále bylo co ochutnávat
Abychom si vše vyzkoušeli, naložili jsme si své vlastní kimchi a ředkvičky. Na oběd jsme si usmažili čočkové tortilly a naplnili je fermentovanou hlívou a dalšími dobrotami. Prostě dle chutí.
Vše se krásně vydařilo a já se budu těšit na další setkání
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/11/InShot_20231014_193227476-1024x1024.jpg)
Dobrý podvečer, plánujete ještě nějaké fermentační kurzy? Děkuji za reakci. Zd. Surovec.
Dobrý večer, poslala jsem odpověď na mail. Kurzy pro příští rok budu vypisovat v nejbližší době. V sekci Kurzy zde na blogu, najdete vše během pár dní.
Děkuji za váš zájem. Hezký večer. Eva Huňková