Bylinkové vzpomínky z kurzů

Kurz Fermentace

Kurz Fermentace, v krásném prostředí chaloupky v Beskydech, se vydařil. Děkuji všem, kteří přes malé nesnáze dorazili 😀 a společně si kurz užili. 🥰

Děkuji i třem mužům, kteří se zúčastnili, neb jsem ráda, že i je toto téma zajímá a že na kurzy začali chodit .

A co vše jsme ochutnali? Bylo toho hodně a ne vše jsme stihli vyfotit. Tak alespoň malá ochutnávka.

Fermentovanou cibulí a fermentovanou ředkvičkou jsme krásně dochutili chléb s „uzeným lososem“
Kvašené zelí s dýní a citrónem, překvapilo.
Fermentovaná pomazánka s fermentovaným medvědím česnekem moc chutnala
Rajčatová salsa nadchla. Zde podávána ke kváskovému chlebíku s fermentovanou kešu pomazánkou
Moc chutnal „uzený losos“ z plátků mrkve
Ochutnal se i šípkový a jeřabinový sirup
Šípkové kimchi

Prostě stále bylo co ochutnávat

Abychom si vše vyzkoušeli, naložili jsme si své vlastní kimchi a ředkvičky. Na oběd jsme si usmažili čočkové tortilly a naplnili je fermentovanou hlívou a dalšími dobrotami. Prostě dle chutí.

Vše se krásně vydařilo a já se budu těšit na další setkání

2 thoughts on “Kurz Fermentace”

  1. Dobrý podvečer, plánujete ještě nějaké fermentační kurzy? Děkuji za reakci. Zd. Surovec.

    1. Dobrý večer, poslala jsem odpověď na mail. Kurzy pro příští rok budu vypisovat v nejbližší době. V sekci Kurzy zde na blogu, najdete vše během pár dní.

      Děkuji za váš zájem. Hezký večer. Eva Huňková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *