mapa není k dispozici
Datum / čas
14.10.2023
10:00 - 16:00
Místo konání
Pržno
Zajímá vás téma fermentace?
Pokud ano, zvu vás na podzimní fermentační den . Ukážeme si několik druhů fermentace, naložíme si společně dýňové čatní a kimchi.
Ochutnáme několik druhů kvašené zeleniny, uvaříme si lehký oběd, samozřejmě opět fermentovaný -polévku a kvašené placičky s dipem.
Budeme si povídat nejen o fermentaci a kvašení, ale i o využití v kuchyni. Jaké dobroty se dají s nimi poté kouzlit
Nezapomeňte si vzít s sebou alespoň 3 sklenice, které si z kurzu odnesete plné 😀.
Všechny recepty budete mít sepsány ve skriptech
Budu se na vás těšit. Místo setkání bude ještě upřesněno.
Rezervace
Přihlaste se k odběru novinek!
Rezervace jsou uzavřeny.