Fermentace a její využití v kuchyni

mapa není k dispozici

Datum / čas
14.10.2023
10:00 - 16:00

Místo konání
Pržno


Zajímá vás téma fermentace?

Pokud ano, zvu vás na podzimní fermentační den . Ukážeme si několik druhů fermentace, naložíme si společně dýňové čatní a kimchi.

Ochutnáme několik druhů kvašené zeleniny,  uvaříme si lehký oběd, samozřejmě opět fermentovaný -polévku a kvašené placičky s dipem.

Budeme si povídat nejen o fermentaci a kvašení, ale i o využití v kuchyni. Jaké dobroty se dají s nimi poté kouzlit 

Nezapomeňte si vzít s sebou alespoň 3 sklenice, které si z kurzu odnesete plné 😀. 

Všechny recepty budete mít sepsány ve skriptech 

Budu se na vás těšit. Místo setkání bude ještě upřesněno.

 

 

Rezervace

Přihlaste se k odběru novinek!

Rezervace jsou uzavřeny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *