Bylinkové vzpomínky z kurzů

Celodenní bylinkové vaření

Počasí nám tentokrát přálo. Den jako malovaný

Sešly jsme se ve Škole jógy Karakal v Raškovicích, k bylinkovému vaření.

Koncept byl jasný. Bude se prostě vařit, jíst, ochutnávát a na procházce poznávat bylinky

Snídani jsme začly buchtou s krémem a smrkovou marmeládou

Naložily jsme si kimchi s medvědím česnekem, a hned na to uvařily kimchi polévku.

Bezlepkové tortily jsme naplnily klíčky a kimchi pomazánkou.

Z medvědího česneku jsme si udělaly na svačinu rolky a závěr patřil kváskovým lívancům s fermentovanou hruškou, vločkovým posypem a medem, dozdobeno květy javoru a trnky

Den byl nádherný, a nálada báječná

Před sebou máme Májový workshop

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *