Kurz Fermentace, v krásném prostředí chaloupky v Beskydech, se vydařil. Děkuji všem, kteří přes malé nesnáze dorazili 😀 a společně si kurz užili. 🥰
Děkuji i třem mužům, kteří se zúčastnili, neb jsem ráda, že i je toto téma zajímá a že na kurzy začali chodit .
A co vše jsme ochutnali? Bylo toho hodně a ne vše jsme stihli vyfotit. Tak alespoň malá ochutnávka.
Prostě stále bylo co ochutnávat
Abychom si vše vyzkoušeli, naložili jsme si své vlastní kimchi a ředkvičky. Na oběd jsme si usmažili čočkové tortilly a naplnili je fermentovanou hlívou a dalšími dobrotami. Prostě dle chutí.
Vše se krásně vydařilo a já se budu těšit na další setkání
Dobrý podvečer, plánujete ještě nějaké fermentační kurzy? Děkuji za reakci. Zd. Surovec.
Dobrý večer, poslala jsem odpověď na mail. Kurzy pro příští rok budu vypisovat v nejbližší době. V sekci Kurzy zde na blogu, najdete vše během pár dní.
Děkuji za váš zájem. Hezký večer. Eva Huňková