Fermentace a jarní příroda na talíři

mapa není k dispozici

Datum / čas
20.04.2024
Celý den

Místo konání
Škola jógy Karakal


  • Celodenní kurz vaření v prostorech Školy jógy Karakal v Raškovicich.

Začneme v 9 hodin, přivítáme jarním mokem jaro  a začneme ochutnávat, fermentovat, vařit.

Co ochutnáme? Vše, co nám příroda v danou chvíli poskytne. A jak tomu datum kurzu napovídá, určitě už budou venku mladé výhonky divokých rostlin, první pupeny, kořeny , první přísun rostlin bohatých na živiny. 

Naučíme se fermentovat, uvaříme si oběd, odpoledne si dáme i nějakou sladkost a u všeho si budeme povídat 

Pokud vyjde počasí, půjdeme i na vycházku, abychom vše krásně poznali i v přírodě. 

Co vše ochutnáme, se nechte překvapit. Je toho vždy hodně. 

Budeme ochutnávat fermentované několika způsoby houby, dipy, salsy, pomazánky.  Vše v jednoduchosti. 

Budeme popíjet bylinkové čaje, limonády.  Ke všem receptům dostanete skripta. Nezapomeňte si vzít s sebou skleničky, protože co nesníte, si odnesete domů.

 

Přihlášky na stránkách Školy jógy Karakal, nebo mailem zasipkovymkerem@gmail.com

 

Rezervace

Tato událost je již plně obsazena.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *