Jarní divoká příroda s fermentací v kuchyni

mapa není k dispozici

Datum / čas
06.04.2024
Celý den

Místo konání
Penzion Sýpka


Celodenní kurz zahájíme v 10 hodin v krásném prostředí Penzionu Sýpka v Rovensku. 

Budeme ochutnávat, fermentovat a vařit 

Vyzkoušíme –

– hlívu fermentovanou 

– dipy, rajčatovou salsu

– pomazánky fermentované

– fermentované bylinky

Z přírody ochutnáme – 

jarní smrkové výhonky a výrobky z nich,

jarní divoké bylinky, limonádu,

koláč a další dobroty .

Uvaříme si oběd a zároveň si budeme povídat o bylinkách.  Prostě budeme pracovat s dary, které  nám příroda v tu chvíli poskytne. 

Jako bonus si vyzkoušíte naložit vlastní fermentovanou zeleninu. 

Všechny recepty budou sepsány ve skriptech.

Rezervace bude potvrzena po zaplacení alespoň 50 % zálohy, to je 1 100 Kč. Doplatek buď na místě v hotovosti, nebo před konáním kurzu na účet.

Záloha je nevratná, v případě neúčasti můžete za sebe zaslat náhradníka.

Nezapomeňte si vzít s sebou sklenice, protože vše co nesníte, si odnesete domů.

 

Rezervace

Rezervace jsou uzavřeny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *