Datum / čas
06.04.2024
Celý den
Místo konání
Penzion Sýpka
Celodenní kurz zahájíme v 10 hodin v krásném prostředí Penzionu Sýpka v Rovensku.
Budeme ochutnávat, fermentovat a vařit
Vyzkoušíme –
– hlívu fermentovanou
– dipy, rajčatovou salsu
– pomazánky fermentované
– fermentované bylinky
Z přírody ochutnáme –
jarní smrkové výhonky a výrobky z nich,
jarní divoké bylinky, limonádu,
koláč a další dobroty .
Uvaříme si oběd a zároveň si budeme povídat o bylinkách. Prostě budeme pracovat s dary, které nám příroda v tu chvíli poskytne.
Jako bonus si vyzkoušíte naložit vlastní fermentovanou zeleninu.
Všechny recepty budou sepsány ve skriptech.
Rezervace bude potvrzena po zaplacení alespoň 50 % zálohy, to je 1 100 Kč. Doplatek buď na místě v hotovosti, nebo před konáním kurzu na účet.
Záloha je nevratná, v případě neúčasti můžete za sebe zaslat náhradníka.
Nezapomeňte si vzít s sebou sklenice, protože vše co nesníte, si odnesete domů.
Rezervace
Přihlaste se k odběru novinek!
Rezervace jsou uzavřeny.