Dnešní snídaně z podzimní zásob.
Venku jsem na záhonech objevila ptačinec. Je to takový nezmar, kterému se prostě v zimě líbí. A tak jsem si hnedka pochutnala. No a sedmikrásky, ty jsou snad na zahradě stále.😄

Na opečený toust jsem namazala své zásoby lichořeřišnice rozmixované v oleji z černého kmínu a vše dochutila bulgurovym sýrem.

Poté dozdobila, posypala semínky, dosolila bylinkovou solí a mňamka byla na stole

Černuchový olej ( z černého kmínu) kupuji tady https://eshop.nobilis.cz/produkt/olej-z-cerneho-kminu-bio-4?gclid=CjwKCAiAqt-dBhBcEiwATw-ggGJv7Xg-UbhOIzHAL8fovrScdRfnt-7VAfWI1BPLR0wcXwEY7fCXFRoC2XoQAvD_BwE
Je vynikající. Snižuje hladinu cholesterolu a svou nahořklou chutí určitě podpoří játra.
Mám ho vždy v zásobě, někdy si do něj jen namáčím toust a bylinky.
Tak dobrou chuť 🥰
