Bylinky a jejich zpracování v kuchyni

mapa není k dispozici

Datum / čas
04.05.2024
Celý den

Místo konání
Pržno


Sejdeme se v krásném prostředí uprostřed luk, budeme si povídat o bylinkách zahradních, divokých ale i zpracování květů a plodů. Sedneme si ven do přírody, abychom ucítili tu krásnou esenci. 

Uvaříme si oběd, ochutnáme spoustu dobrot,  prostě necháme čas zčásti plynout společně s bylinkami  podle vašich požadavků. Nahlédneme nejen do světa bylin na talíři, ale i do fermentace. 

Každopádně se těšte na spoustu dobrot, které, když nesníte, odnesete si je domů. Proto si nezapomeňte vzít skleničky. 

 

Budu se na vás moc těšit. 

Místo vám bude rezervováno až po uhrazení zálohy 1000 Kč.  Doplatek může být na místě hotově, nebo před konáním kurzu převodem.

Záloha je nevratná, v případě absence můžete zaslat náhradníka. 

Rezervace

Přihlaste se k odběru novinek!

Rezervace jsou uzavřeny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *