Z lesa, z louky, šup na talíř…..

mapa není k dispozici

Datum / čas
08.06.2024
Celý den

Místo konání
Pržno


Sejdeme se opět v krásném prostředí v Pržně, uprostřed tiché přírody v 10 hodin. 

Ochutnáme připravené ochutnávky, uvaříme si oběd. Naučím vás využít právě rostoucí rostliny či divoké bylinky v kuchyni. Budete překvapeni, jak se třeba i květina dá krásně využít na talíři a jak chutná. 

Uvaříme si a ochutnáme
– rukolovou polévku s růží
– salát s kandovanými svatojánskými ořechy
– koláč s kandovanými lipovými poupaty nebo borovicovými šiškami
– ochutnáme denivky nejen jako dezert, ale i restované
– ořechové sýry fermentované na chlebu s fermentovanými zelenými ořechy naslano
– halloumi s jetelovou tatarskou omáčkou z ořechů
– a další možnosti využití všeho jedlého co nám příroda nabízí ve formě limonád, octů, posypů bylinkových, oxidovaných čajů atd .
– popíjet budeme kávu z pampeliškových kořenů, nebo z lipových plodů 

Svačinu si určitě neberte, protože celý den budeme ochutnávat, vařit. 

Místo vám bude rezervováno  po zaplacení zálohy 1000 Kč. Záloha je nevratná, v případě absence můžete zaslat pouze náhradníka. 

Budu se na vás těšit.  Krabičky s sebou. 

Rezervace

Přihlaste se k odběru novinek!

Rezervace jsou uzavřeny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *