Medvědí česnek je momentálně v rozkvětu .
Mám ho moc ráda, pro jeho úžasné využití v kuchyni od začátku růstu
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/05/InShot_20230514_124848246-1024x1024.jpg)
Tentokrát jsme ale na kurzu použili v kuchyni stonky
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/05/IMG_20230520_114955115_HDR2-1024x653.jpg)
Špagety s restovanými stonky medvědího česneku.
Špagety jsme uvařili, stonky medvědího česneku blanšírovali, pak dali na pánvičku a orestovali doměkka. Pro barvu jsme přidali červenou papriku nakrájenou na malé kousky
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/05/IMG_20230520_1205267982-1024x581.jpg)
Na talíři jsme směs dochutili bylinkovým olejem, nejlépe z medvědího česneku, posypali kopřivovým „parmazánem“ z konopného semínka a pak si už jen pochutnávali.
![](https://zasipkovymkerem.cz/wp-content/uploads/2023/05/IMG_20230520_1205235843-1024x738.jpg)
Lehká, rychlá dobrota .