UPOZORNĚNÍ

„Dvojkurz“ – kváskový žitný chléb a bylinková kuchyně

Dostala jsem nabídku kurzu, a tak jsem ji mileráda přijala.

A co o nás píše pořadatel Kurzu?

Dvě inspirativní ženy, dvě kulinářská témata. Pro obojí platí, že se úžasně doplňují… A tak jsme to spojili a připravili si pro vás kulinářský „dvojkurz“.

Irena Lopraisová vás zasvětí do základů žitného kváskování a představí vám 4 různé druhy svého kváskového žitného chleba. Každý z účastníků kurzu bude mít možnost upéci si svůj vlastní chléb, který si poté odnese domů, stejně jako skleničku svého vlastního žitného kvásku.

V mezičase, kdy budou chleby kynout, vám Eva Huňková, bylinkářka, představí svoji bylinkovou kuchyni Za šípkovým keřem. Vyrobí s vámi několik druhů pomazánek, dipů a posypů na chleba. Dozvíte se spoustu informací o využití divokých bylin, ať už čerstvých, sušených či fermentovaných a naučí vás připravit si jednoduchou, zato plnohodnotnou svačinu plnou živin a vitamínů z přírody.

Tento workshop je nejen o přípravě jídla, ale i o propojení přírody a toho, co jíme. Věříme, že po jeho absolvování odejdete domů nejen s plnými žaludky, ale také s pohlazenou duší.

V ceně kurzu jsou suroviny na přípravu, zapůjčení potřebného kuchyňského vybavení a kuchařských zástěr. Každý účastník dostane tištěné materiály, kam si bude moci v průběhu kurzu dělat poznámky. Jako dárek od nás účastníci kurzu navíc získají slevu 20% na sortiment značky Remoska®.

Tento kurz je možné také zakoupit jako dárek. V případě zájmu vám rádi vytvoříme dárkový poukaz a zašleme vám jej e-mailem.

Místo konání kurzu:

Remoska® Kitchen, Kopřivnice – Průmyslový park 303 – Vlčovice. Jak se k nám dostanete naleznete níže.

Termíny konání kurzu:

  • 3.10.2023, 15:00 – 19:30 hodin 

Přihlášení

https://shop.remoska.eu/kurzy-vareni/zitny-kvaskovy-chleb-a-bylinkova-kuchyne/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *