Dostala jsem nabídku kurzu, a tak jsem ji mileráda přijala.
A co o nás píše pořadatel Kurzu?
Dvě inspirativní ženy, dvě kulinářská témata. Pro obojí platí, že se úžasně doplňují… A tak jsme to spojili a připravili si pro vás kulinářský „dvojkurz“.
Irena Lopraisová vás zasvětí do základů žitného kváskování a představí vám 4 různé druhy svého kváskového žitného chleba. Každý z účastníků kurzu bude mít možnost upéci si svůj vlastní chléb, který si poté odnese domů, stejně jako skleničku svého vlastního žitného kvásku.
V mezičase, kdy budou chleby kynout, vám Eva Huňková, bylinkářka, představí svoji bylinkovou kuchyni Za šípkovým keřem. Vyrobí s vámi několik druhů pomazánek, dipů a posypů na chleba. Dozvíte se spoustu informací o využití divokých bylin, ať už čerstvých, sušených či fermentovaných a naučí vás připravit si jednoduchou, zato plnohodnotnou svačinu plnou živin a vitamínů z přírody.
Tento workshop je nejen o přípravě jídla, ale i o propojení přírody a toho, co jíme. Věříme, že po jeho absolvování odejdete domů nejen s plnými žaludky, ale také s pohlazenou duší.
V ceně kurzu jsou suroviny na přípravu, zapůjčení potřebného kuchyňského vybavení a kuchařských zástěr. Každý účastník dostane tištěné materiály, kam si bude moci v průběhu kurzu dělat poznámky. Jako dárek od nás účastníci kurzu navíc získají slevu 20% na sortiment značky Remoska®.
Tento kurz je možné také zakoupit jako dárek. V případě zájmu vám rádi vytvoříme dárkový poukaz a zašleme vám jej e-mailem.
Místo konání kurzu:
Remoska® Kitchen, Kopřivnice – Průmyslový park 303 – Vlčovice. Jak se k nám dostanete naleznete níže.
Termíny konání kurzu:
- 3.10.2023, 15:00 – 19:30 hodin
Přihlášení
https://shop.remoska.eu/kurzy-vareni/zitny-kvaskovy-chleb-a-bylinkova-kuchyne/